• správy

Ktorý z nich je lepší na dekoráciu stien, keramické dlaždice alebo diatomové bahno?

Ktorý z nich je lepší na dekoráciu stien, keramické dlaždice alebo diatomové bahno?

Ako finiš dekorácie celého domu spotrebitelia vynaložia veľa úsilia na dekoráciu stien.Aby sa zlepšila krása a praktickosť dekorácie stien, spotrebitelia si budú opakovane vyberať z mnohých materiálov na dekoráciu stien.V súčasnosti sú dva najobľúbenejšie materiály na dekoráciu domácich stien obkladačky a rozsievkové bahno.Ďalej si ich porovnajme,ktoréjeden je lepší na dekoráciu stien?

V skutočnosti je veľký rozdiel medzi obkladmi a diatomovým bahnom,ktorý je zobrazený nazdobené v rôznych domoch.Ako môžete použiť obklady alebo rozsievkové bahno na maximalizáciu efektu ?

1. Obklady stien

V súčasnosti medzi bežné nástenné dekorácie na trhu patria keramické dlaždice, glazované dlaždice, bridlica a pod.Dá sa povedať, že pre mnohé rodiny ktorí potrebujú veľa produktovobklady stien.Keďže obkladačky môžu byť aplikované v tak širokom rozsahu na trhu dekorácií, musia mať svoje výhody.Najbežnejšími výhodami sú jednoduché čistenie, sýte farby, silná odolnosť proti korózii, dlhá životnosť a pod.

Má však aj zjavné nedostatky.najprv zo všetkých, konštrukcia obkladov je pomerne náročná.Po druhély, medzera medzi obkladmi je veľmi zrejmá a integrita je slabá.Po tretiely, obklady sú veľmi chladné a tepelnoizolačná funkcia nie je dobrá.

2. Rozsievkové bahno

Miera využitia rozsievkového bahna na trhu s dekoráciami je veľmi vysoká kvôli jeho dobrej ochrane životného prostredia.Medzi výhody tohto produktu patrí predovšetkým odvlhčovaniey, tepelná ochrana, protipožiarna ochrana atď. Jeho nevýhodou je však pomerne vysoká cena a stavebné kroky sú veľmi problematické.

V skutočnosti sú tieto dva materiály vynikajúce,so spotrebitelia ich môžu využívať komplexne v rôznych regiónoch.Spotrebitelia môžu napríklad použiť steny z keramických dlaždíc v kuchyniach a kúpeľniach a diatomové steny z blata možno použiť v obývacích izbách, spálňach, jedálňach a na iných miestach.Komplexná aplikácia má veľmi vysoký pomer ceny a výkonumôže tiež zlepšiť práva na používanie.

Ak spotrebitelia nechcú komplexnú aplikáciu, môžu sa tiež cielene rozhodnúť podľa štýlu domácej dekorácie, miesta použitia, vplyvu na životné prostredie, osobných preferencií a iných aspektov.


Čas odoslania: 28. decembra 2022
  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie:
  • Pošlite nám svoju správu: